voortgang‎ > ‎

Verrijdbare houtopslag is af

Geplaatst 30 jan. 2010 10:59 door Guido Kauer

Het heeft me in totaal drie avonden gekost maar de hout opslag is eindelijk af.
In totaal heeft het me meer dan 100 schroeven gekost maar uiteindelijk is het een solide constructie geworden. Ik heb uiteindelijk geen gekruiste latten gebruikt.

ik heb de hele stellage gevuld met het hout wat tegen de muur en op de grond lag en bij het verrijden van deze constructie bleek dat de wielen erg moeilijk konden bewegen. Ik had al zo een vermoeden maar de wielen die meer gewicht konden dragen waren uitverkocht (en een stuk duurder). Uiteindelijk zullen de wielen het wel houden, ik moet er alleen geen marathon mee gaan lopen.

Toen eindelijk al mijn hout van de grond en van de muur afwas, kon ik eindelijk de ladder die aan de muur hing op de grond plaatsen waardoor de muur vrijkwam. Mijn volgende werkplaats project zal dan ook zijn om een plaat tegen de muur te bevestigen waar ik al mijn gereedschap aan kan hangen.
Ik heb nu al vast een heleboel spullen verplaatst en zo zoveel mogelijk ruimte gecreëerd.

het is een fijn gevoel om af en toe je de werkplaats te upgraden. naast deze verrijdbare hout opslag heb ik afgelopen week ook met mijn vader twee dubbele T. L. balken opgehangen. helaas is dit geen gezellig licht maar ik zie nu veel meer dan voorheen.

Morgen ga ik mijn dossiers tafel verder afwerken in een opgeruimde werkplaats.
Comments