voortgang‎ > ‎

Te lang geleden

Geplaatst 8 apr. 2017 04:06 door Guido Kauer   [ 8 apr. 2017 04:42 bijgewerkt ]
De tijd die ik in de werkplaats kon staan is in de afgelopen jaren voor het gezin gebruikt. Ik heb niet helemaal stilgezeten maar gecombineerd met mijn laksheid om deze site te updaten wordt het hoog tijd dat ik weer iets meldt.

Nu in 2017 moet ik wel flink gaan nadenken of deze site nog wel de logisch plek is om mijn voortgang te tonen. Er zijn nu heel veel andere manieren om mijn voortgang te delen met de mensen die het willen zien. 

Ik heb vorig jaar de vioolkast afgemaakt na jaaaaren. Mijn vriendin dreigde zelfs een kast te gaan kopen dus mijn eergevoel dwong me om het meubel af te maken 
Ik ben erg blij hoe hij is geworden.Uiteindelijk heb ervoor gekozen om de knoppen ook zelf te maken op mijn mini draaibankje.
(voor meer foto's: http://imgur.com/a/FwhYJ)

verder heb ik af en toe kleine verzoekjes gehad: 
zoals het herstellen van speelgoed van school.

Koplatten zelf gemaakt voor de kasten verbouwing thuis 

soort lage gym "dingen" voor een collega (ben de naam vergeten)

verder ben ik nu al een tijdje in het bezit van een laser cnc machine van 4 Watt. waarmee ik allerlei kniftige dingetjes maak. Op termijn wil ik daarmee fineer snijden en mooie marquetry en met hout inleg bezig zijn.

hiermee heb ik een hoogte kaart gemaakt die in lagen is opgebouwd met een lijst van esdoorn. 

Ik heb er ook allemaal kleine spel objecten mee gemaakt.
en 

Lang niet genoeg gedaan in de afgelopen jaren maar ik ben iig nog niet gestopt met mijn hout. Ik merk dat de afstand tot mijn werkplaats één van de drempels is dus ik ben nu flink op zoek naar werkplaats die dichter bij huis is zodat ik ook in de avond bezig kan zijn. Comments